14 Aralık 2012 Cuma

TÜRKİYE 2012 MİNİKLER, SÜPER MİNİKLER ESKRİM ŞAMPİYONASI SONUÇLARI


Süper Minikler Eskrim  Sonuçları

Bayan epe kategorisinde İstanbul TED Spor Kulübü’nden Zeynep Begüm Eriş birinciliği elde ederken, aynı kulübün bir diğer sporcusu Zeynep Sever ikinci oldu. Konya’dan ferdi olarak katılan Aybüke Arıkoğlu ile Akdeniz Eskrim Spor Kulübü’nden Zeynep Uzuner üçüncülüğü paylaştı.

Bayan flörede ise Mersin Gençlik ve Spor Kulübü’nden Alara Kuru birinci, İstanbul Altyınyurt Spor Kulübü’nden Lea Levi ikinci oldu. Adıyaman Yavuz İlköğretim Okulu Spor Kulübü’nden Ayşegül Kevser Küçük ile İstanbul Hasal Spor Kulübü’nden Deniz Özkiraz üçüncülüğü elde etti.

Bayan kılıçta ise İstanbul Altyınyurt Spor Kulübü’nden Maya Ataç Kurtulmuş birinci olurken, Kastamonu Esk Spor Kulübü’nden Öykü Ece Karkacıoğlu ikinci oldu. İstanbul Altyınyurt Spor Kulübü’nden Nazlı Cankız Sarnav ile İstanbul’dan ferdi olarak katılan Alara Yurtoğlu üçüncü oldu.


Erkek epede Aksaray’dan ferdi olarak katılan Ali Tahir Arslan birinci olurken, Adıyaman’dan ferdi olarak katılan Ahmet Hakan Giçi ikinci oldu. Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nden Çağdaş Çelik ile Ankara’dan ferdi olarak katılan Yusuf Çağatay Kurt üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara  kupalarını Teknik Kurul Üyesi Alparslan Öztürk  verdi.

Erkek flörede Ankara’dan ferdi olarak katılan Yiğit Oğulcan Kaya (Çankaya Eskrim Spor Kulübü ÇESK / Ankara ) birinci oldu. İstanbul Hasal Spor Kulübü’nden İsmail Kutay Aksungur ise ikinci oldu.  Muğla’dan ferdi olarak katılan Berke Kaya Bekiç ile Ankara’dan ferdi olarak katılan Egemen Kaya (Çankaya Eskrim Spor Kulübü ÇESK / Ankara ) üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara kupalarını Mersin İl Temsilcisi Güzin Yalçın verdi.

Erkek kılıçta İstanbul TED Spor Kulübü’nden Mustafa Yaka  birinci oldu. Kastamonu’dan ferdi olarak katılan Emirhan Çiftçi ikinci oldu. Ankara Eskrim Spor Kulübü’nden Uğur Dilber ile Bilgehan Şahlan ise üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara kupalarını Alanya Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürü Erdal Tanrak verdi.

Minikler Eskrim  Sonuçları

Bayan epe kategorisinde İstanbul TED Spor Kulübü’nden Poyraz Erol birinci oldu. Antalya’dan ferdi olarak katılan Use Çisem Ay ikinci olurken, Afyon Eskrim Gençlik ve Spor Kulübü’nden Beyza Acar ile Akdeniz Eskrim Spor Kulübü’nden Funda Çaka üçüncülüğü paylaştı.

Bayan flörede Eskişehir Gençlik ve Spor Kulübü’nden Azra Tuğçe Kaya birinciliği elde etti. İstanbul Hasal Spor Kulübü’nden Nedret Oya Talay ise ikinci oldu. Üçüncülüğü ise yine İstanbul Hasal Spor Kulübü’nden Saliha Serra Erten ile Yağmur Şimşek paylaştı. Dereceye giren sporculara kupalarını Türkiye Eskrim Federasyonu Teknik Kurul Koordinatörü Alparslan Öztürk verdi..

Bayan kılıçta İstanbul TED Spor Kulübü’nden Deniz Sude Er birinci, İstanbul Altınyurt Spor Kulübü’nden Maya Ataç Kurtulmuş ikinci oldu. Bursa’dan ferdi olarak katılan Melis Sarıçam ile İstanbul’dan ferdi olarak katılan Elay Sungur ise üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara kupalarını Ufuk Eğitim Kurumları Adına Abdullah İler verdi.

Erkek epede İstanbul TED Spor Kulübü’nden Aras Özölçer birinci oldu. Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nden Kağan Kos ikinci olurken, Aksaray’dan ferdi olarak katılan Beytullah Bilgiç ile Mehmet Nabi Duru üçüncülüğü paylaştı.

Erkek flörede Balıkesir’den ferdi olarak katılan Turhan Berke Külcü birinci oldu. İstanbul TED Spor Kulübü’nden Berkay Katırcı ikinciliği elde etti. Adıyaman Gölbaşı 75. Yıl Cihan Spor Kulübü’nden Umut Ekin Özer ile Ankara Eskrim Spor Kulübü’nden Burak Terlemez üçüncülüğü paylaştı. Dereceye giren sporculara kupalarını Antalya İl Temsilcisi Tarık İnel verdi.

Erkek kılıçta Ankara Eskrim Spor Kulübü’nden Yalın Şahin birinci, İzmir’den ferdi olarak katılan Yiğit Peker ikinci oldu.  Ankara Eskrim Spor Kulübü’nden İbrahim Ahmed Acar ile İzmir’den ferdi olarak katılan Doğukan Büyükşahin üçüncü oldu.

KAYNAK : ÇANKAYA ESKRİM KULÜBÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder